معرفی وبلاگ
ملت ایران، حماسه آفرینان واقعی
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 18441
تعداد نوشته ها : 11
تعداد نظرات : 0

کنگره ملی وقف،حماسه اقتصادی و سبک زندگی اسلامی

Rss
طراح قالب

 

ه گزارش سرويس سياسي جهان نيوز، اين پيام بازتاب گسترده اي در جامعه داشت و فعالان عرصه سياسي و اقتصادي هم هر يك از ديد خود تحليل هايي درباره آن ارائه كردند. براي روشن تر شدن مفهوم پيام مهم رهبر انقلاب، در ادامه برخي از ديدگاه هاي سياسيون و اهالي اقتصاد را مي خوانيد:

حجت الاسلام سالك، نماينده مردم اصفهان و عضو كميسيون اقتصادي مجلس
: 'حماسه اقتصادي' يكي از نقاط اساسي شكوه تمدن اسلامي و علامت پيشرفت جامعه ديني است. حماسه از علامت‌هاي رشد در زمينه علمي، عملي و عدم وابستگي است. ملت ايران در خرداد 92 با انتخاب فرد اصلح با خلق حماسه‌اي ديگر جهانيان را متعجب خواهدكرد .

الياس نادران، نماينده مردم تهران در مجلس
: انتخابات رياست جمهوري و همچنين انتخابات شوراها در سال 92 داراي اهميت هستند. مخاطب شعار ذكر شده غير از مردم، مسئولان هم هستند و آنها بايستي به وظايف‌شان به درستي عمل كنند. ملت با همه ناملايمات و سوء‌مديريت‌ها و همچنين فشارها در 22 بهمن حماسه‌اي خلق كردند كه همگان را شگفت‌زده كرد. و به همين دليل بايد مسئولان در راستاي كمك به ملت بكوشند.
در چند سال گذشته محور فشارهاي بيروني مسائل اقتصادي بوده است؛ طبيعتا راه مقابله با اين فشارها هم اقتصاد است.

مهرداد بذرپاش نماينده تهران در مجلس:
در سال جديد در اين دو محور بايد كوشا باشيم و همه همت خود را به كار گيريم.  با حضور حماسي مردم در عرصه اقتصاد، به طور قطع اتفاقي خواهد افتاد كه دشمن از اميدي كه نقشه‌هايش بسته، نا اميد شود و اين جز با مجاهدت بِاَموالِهِم و اَنفُسِهِم ميسّر نخواهد شد.

محمدجواد حق‌شناس عضو شوراي مركزي حزب اعتماد ملي:
متأسفانه شعارهاي گذشته كه برگرفته از مسائل اقتصادي بود، مورد توجه قرار نگرفت و اميدوارم در سال جاري با حماسه اقتصادي شاهد كاهش تورم، كاهش بيكاري و توجه ويژه به چشم‌انداز 20ساله باشيم.
در سال جاري انتخابات يازدهم رياست‌جمهوري برگزار مي‌شود؛ انتخابات نماد مردم‌سالاري و دموكراسي است و اميدوارم ما در سال 92 شاهد حضور پرشور مردم و نقش‌آفريني تمامي تشكل‌هاي سياسي كه در چارچوب قانون فعاليت مي‌كنند، باشيم.

محمدحسن قديري ابيانه، فعال سياسي
: مردم ايران با حضور پررنگ خود در انتخابات يك حماسه بزرگ سياسي را رقم خواهند زد و هرگونه فتنه احتمالي در سال 92 و تحركات ساختارشكنانه دشمنان داخلي و خارجي را با حضور حماسي خود نقش بر آب مي‌كند .

اسماعيل كوثري نماينده مردم تهران و عضو كميسيون امنيت ملي:
با ضربه شديدي كه باعث تحقير آنها شده است دشمنان بدنبال تهديد ايران هستند و رهبر معظم انقلاب نيز از مردم و قواي سه‌گانه خواستند تا در سال 92 حماسه خودشان را تكميل كنند.
با حضور پرشور مردم در انتخابات رياست جمهوري و شوراها و همين طور تلاش در زمينه اقتصادي مي توانيم كاري كنيم كه دشمن نااميد شود و همچنين اقتصاد خود را رونق دهيم.

عماد افروغ نماينده اسبق مجلس شوراي اسلامي و تحليل‌گر و پژوهش‌گر مسائل سياسي
: با توجه به تجربه‌اي كه در چند سال گذشته داشتيم و تأكيدات مؤكدي كه مقام معظم رهبري و تمامي نخبگان و روشن‌فكران در اين زمينه داشتند، جامعه ما بايد در سال كنوني از هرنوع بداخلاقي چه سياسي و چه غيرسياسي دور باشد و حقيقتاً زيبنده نظام ما نيست كه به‌خصوص در سياست بداخلاقي باشد.

حجت الاسلام والمسلمين ابوالحسن نواب،
رييس دانشگاه اديان و مذاهب: مقام معظم رهبري بر خلاف خواست ديگران همواره خواستار حضور فعال، پررنگ و با نشاط مرد در صحنه هستند. در نظر ايشان حضور پررنگ مردم و نشاط سياسي كه امسال به «حماسه‌ سياسي» آن را تعبير كرده‌اند، بر همه‌ امور برتري دارد. «حماسه اقتصادي» يعني ايراني آن‌قدر كار كند كه كار خود را به حماسه تبديل كند و اين حماسه نيز بايد خودكفايي كشور را به دنبال داشته باشد.

بهرامن، نايب رئيس خانه معدن ايران
: سرمايه‌گذاري در مزيت‌هاي توليدي كشور باعث تحقق 'حماسه اقتصادي' مي‌شود. بخش معدن با سهم پنج درصد از توليد ناخالص داخلي مي‌تواند نقش كليدي در تحقق اقتصاد بدون نفت داشته باشد .

نقوي حسيني، سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس
: نامگذاري امسال به 'حماسه سياسي و اقتصادي' نشان از هوشمندي و آينده‌نگري رهبر معظم انقلاب دارد. ملت با حضور خود در انتخابات، اثر تهديدها و تحريم‌ها را به صفر رسانده و حماسه ديگري خلق مي‌كند.

مسعود پزشكيان نماينده مردم تبريز و عضو كميسيون بهداشت و درمان آموزش پزشكي مجلس
: اگر جلودارهاي مملكت يعني مسئولان سياسي ، قانونگذاري و قضايي اين موضوع را جدي بگيرند و در ايجاد هماهنگي و عزم ملي و كمك كردن براي رسيدن به اهداف با تمام وجود تلاش كنند مي توانيم تهديد را به يك فرصت بزرگ تبديل كنيم.
 "حماسه سياسي و حماسي اقتصادي" بيشتر پيامي است براي مسئولان اجرايي و قانونگذار كه بايد بستر را طوري فراهم كنند تا سرمايه گذاران و كساني كه بدنبال توليد و اشتغال هستند فرصت را براي خود مناسب بدانند و اگر از خارج تهديد مي شوند در داخل امنيت لازم را براي انجام امور داشته باشند.

علي‌اكبر نيكو اقبال، عضو هيات علمي دانشگاه تهران: توجه به شايسته‌سالاري در سايه سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي درست اقتصادي عامل مهمي براي تحقق ثبات و رشد اقتصادي است و نبود تبعيض در فعاليت‌هاي اقتصادي در توانمندسازي اعضاي جامعه و تحقق حماسه اقتصادي مؤثر خواهد بود. محرك‌هاي اقتصادي، ثبات اقتصادي، ثبات قيمت‌ها، سرمايه‌گذاري بيشتر، رشد اقتصادي، اشتغال و رفاه بيشتر و توزيع عادلانه‌تر درآمدها بين اقشار مختلف جامعه مي‌تواند جزو اهداف نظام و كشور در سال پيش رو قرار گيرد تا حماسه اقتصادي را عملي كند.

جواد هروي، نماينده مردم قائنات در مجلس:
با حل مشكلات اقتصادي و خلاص كردن مردم از گراني‌ها مي‌توان حماسه آفريد. دولتي و مجلسي كه با مردم بيگانه باشند، راه به جايي نخواهند برد؛ لذا اميدواريم در سال آينده در جهت كمك به وضعيت معيشت مردم گام‌هاي اصولي و اساسي برداشته شود.

ايرج نديمي، نماينده مجلس شوراي اسلامي:
حماسه از علامت‌هاي رشد در زمينه علمي، عملي و عدم وابستگي است.

مجيدرضا حريري، نماينده مجلس شوراي اسلامي:
رهبر معظم انقلاب با انتخاب اين نام،‌ يك اميد به آينده را در حوزه اقتصاد داخلي پيش‌بيني كرد.

ابراهيم نكو، نماينده مجلس شوراي اسلامي:
حماسه اقتصادي پيچ تاريخي را دور مي‌زند.

دسته ها : حماسه سياسي
يکشنبه 3 9 1392 18:26

«در زمينه ي امور سياسي، كار بزرگ سال ۹۲، انتخابات رياست‌جمهوري است كه درواقع مقدرات اجرائي و سياسي و به يك معنا مقدرات عمومي كشور را براي چهار سال آينده برنامه ريزي مي‌كند. ان شاءالله مردم با حضور خودشان در اين ميدان هم خواهند توانست آينده نيكي را براي كشور و براي خودشان رقم بزنند. البته لازم است هم در زمينه ي اقتصاد، هم در زمينه ي سياست، حضور مردم حضور جهادي باشد. با حماسه و با شور بايد وارد شد. با همت بلند و نگاه اميدوارانه بايد وارد شد. با دل پراميد و پرنشاط بايد وارد ميدان‌ها شد و با حماسه آفريني بايد به اهداف خود رسيد. با اين نگاه، سال ۹۲ را به عنوان «سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي» نام‌گذاري مي‌كنيم و اميدواريم به فضل پروردگار، حماسه اقتصادي و حماسه سياسي در اين سال به دست مردم عزيزمان و مسئولان دلسوز كشور تحقق پيدا كند.» (امام خامنه اي، پيام نوروزي خطاب به ملت ايران در آغاز سال 1392)
همان گونه كه از عبارت شيواي فوق پيداست رهبري فرزانه انقلاب مطابق سنت حسنه سال هاي پيش، سال 1392 شمسي را با عنوان حكيمانه « حماسه سياسي و حماسه اقتصادي » نام گذاري كردند. عنواني كه در حقيقت مانند پرچمي در سپاه حق بر افراشته شده و دقيقاً عكس خواسته جبهه باطل را به عنوان جهت گيري اصلي سال آينده در حركت جمعي مردم و مسوولين نظام اسلامي روشن مي نمايد.
بر اساس روش اجتهادي جاري در حوزه هاي علميه مي توان با عنايت به «مفهوم مخالف» منطوق كلام رهبري عزيز، دست مكر دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب در سال آينده را نيز به عيان ديده و نقشه پيچيده آنان را حدس زد. به اين بيان كه وقتي رهبري معظم به عنوان امام اجتماعي حركت تكاملي جبهه توحيد و ولايت، جهت گيري اصلي حركت امت در سال جاري را تحقق حماسه در عرصه سياست و اقتصاد با تكيه بر روحيه جهادي مي خوانند؛ معلوم مي شود كه نقشه دشمن براي سال آينده از بين بردن اميد و شور جهادي در مردم و مسوولين در عرصه سياست و اقتصاد و شكست امام و امت در اين ميدان مبارزه نفس گير است.
با اين نگاه است كه عقبه استراتژيك نام گذاري حكيمانه ولي امر مسلمين – به عنوان خليفه به حق ولي عصر (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) در مبارزه جريان حق و باطل در عرصه جهاني – ظهور پيدا كرده و اهميت حياتي تحقق اين شعار در عينيت بيش از پيش رخ مي نماياند.
جان كلام اينجاست. درگيري بين اسلام و كفر در عرصه جهاني به سرنوشت ساز ترين لحظات خود رسيده است. متفكران مكار دنياي استكبار – همچون دوستان هوشمند جبهه مقاومت – به خوبي فهميده اند كه سرنوشت تاريخ منطقه و جهان در اين برهه از زمان و مكان رقم خواهد خورد.
جبهه كفر هرچه در آستين داشته رو كرده و هر گزينه اي كه «در توان داشته» – دقت كنيد به قيد «در توان داشته» - رو كرده است. اگر از اين پا پيشتر نمي گذارند؛ يقين بايد داشت كه نمي توانند. يعني علي رغم هياهوي ظاهري، تير ديگري كه بتوانند به كار بگيرند - و عليه جبهه عدالت و ولايت به كار نگرفته باشند - در دست سران متكبر جبهه ظلم و طاغوت باقي نمانده است. بايد باور كرد كه دور نيست زماني كه تاريخ اعتراف كند كه «واقعا هيچ گزينه ديگري روي ميز باقي نمانده بود!» در چنين شرايطي است كه اين فرزند پيامبر پس از چهارده قرن فرمان عزم عمومي جهت تحقق حماسه سياسي - اقتصادي صادر كرده است. اين همان حصن حصين و وعده فتحي است كه پيامبر اعظم (صلّي الله عليه و آله) در اوج هجمه كفار و منافقين و تبليغات زهر آگين و يأس آفرينشان جهت القاي ترديد در بين پيروان خط نبوي، به مومنان راستين مي داد. اما به شرطها و شروطها. كه تبعيت تام از فرمانده الهي جبهه اسلام در اين ميدان جنگ تمدني، اصلي ترين شرط آن است.
اهميت اين امر تا بدانجاست كه اگر مسوولين قواي سه گانه و ساير ساختارهاي حكومتي و نهادهاي تاثير گذار فرهنگي نظير حوزه هاي علميه و دانشگاه ها و نيز توده هاي ميليوني مردم در پي تحقق حماسه سياسي و حماسه اقتصادي و زدن تير خلاص بر پيكر نحس نيمه جان تمدن مادي موجود در منطقه اند؛ بايد در سال پيش رو چشم بر اوامر فرمانده داشته باشند. اينجا نقطه حساسي است. شرط پيروزي تولي تام عاشقانه عارفانه امت به امام عاشق عارف خويش است. نه يك قدم بايد از ولي جلوتر گذاشت و نه يك قدم عقب ماند. خدا رحمت كند امام راحل عظيم الشأن را. او كه به اذن ولي اعظم الهي (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) از باطن عالم، خود معمار اين بناي مبارك بود؛ خوب مي دانست باطل السحر دشمنان در شرايط سخت حركت قافله انقلاب، در دست وارث عصاي موسي است. هم از اين رو بود كه سفارش كرد «پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به مملكتتان آسيبي نرسد.» (صحيفه امام خميني رحمت الله عليه، ج‏۲۱، ص ۱۵۶)
خلاصه كلام اين كه شرط اصلي تحقق حماسه سياسي - اقتصادي، پيروي تام همه مسولين در سال جاري از ولي فقيه است. هر چه تولي تام تر و تبعيت بيشتري در بين باشد، حماسه عظيم تري در چشم جهانيان تلألؤ خواهد نمود. صد البته اين امام حكيم و اين امت بصير به دوست و دشمن ثابت كرده اند كه با تكيه به دعاي مستجاب حضرت ولي عصر (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) مرد روزهاي سخت و كارهاي به ظاهر محالند.
حرف آخر اين كه قافله اسلام به اذن الهي از ابتداي طلوع خورشيد نبوت و ولايت تا امروز به حركت توسعه اي خويش ادامه داده و به وعده حق الهي تا ظهور حضرت بقيه الله (ارواحنا لتراب مقدمه الفدا) ادامه خواهد داد. اما تاريخ هرگز آن مبارزيني را كه - بر خلاف فرمان ولي امر خود - تنگه احد را در اوج درگيري به اميد بهره مندي بيشتر از مواهب مادي اين دنياي دون رها كردند؛ نخواهد بخشيد.
منبع: سايت خبري تحليلي 598

X